kiadvány

Kismarosi barangolások a Mátyásfa Környezetvédő Egyesület tanösvényein – Vezetőfüzet (2006) A Mátyásfa Környezetvédő Egyesület kiadványa Kismaros, 2006. Fényképek: Révuti Norbert, Dukay Igor, Néder Katalin. 12 oldal + 4 oldal borító, színes illusztrációk, 21 cm. Tördelés: Miniátor grafikai stúdió. Nyomda: Seriart Nyomda. ISBN-10: 963-06-1220-8 ISBN-13: 978-963-06-1220-3 Kismarosi barangolások a Mátyásfa Környezetvédő Egyesület tanösvényein – Vezetőfüzet (2006) … Folytatás

A Duna&Kanyar Kisvízfolyás-helyreállítási Szövetség szórólapja

Leporello szórólap letöltése: A Duna&Kanyar Kisvízfolyás-helyreállítási Szövetség szórólapja   DUNA-KANYAR KISVÍZFOLYÁS-HELYREÁLLÍTÁSI SZÖVETSÉG 2004 TAVIRÓZSA KÖRNYEZET-ÉS TERMÉSZETVÉDŐ EGYESÜLET (VERESEGYHÁZ) kiemelten közhasznú szervezet Az egyesület tevékenységében Veresegyház és környéke vizeinek és vizes élőhelyeinek (tavak, patakok, lápok, mocsarak) védelme, illetve a környezeti oktatás-nevelés központi szerepet játszik. Gyakorlati munkájukra példa azok a Víz Világnapján, helyi Nagycsaládosok Egyesületével közösen végzett … Folytatás